Adrian Năstase - membru în juriul concursului Blog de Blog

07.02.2011

În această perioadă se desfăşoară concursul Blog de Blog, un concurs unde se urmăreşte premierea celor mai bune bloguri pe diferite categorii. În lista membrilor juriului am avut surpriza să-l vedem şi pe domnul Adrian Năstase, fostul premier al României.


În mai 2007 Adrian Năstase şi-a deschis un blog pe wordpress, platformă care îl găzduieşte şi în prezent. Pe blog se pare că scrie atât domnia sa cât şi anumite persoane care îl ajută contra cost (cf. zoso) şi care se ocupă şi de întreţinerea tehnică a site-ului. Blogul este destul de traficat, atingând în mai puţin de un an un milion de accesări. Acest lucru este de înţeles având în vedere faptul că unele articole poartă semnătura Adrian Năstase, ceea ce face din blog o sursă pentru media, şi din faptul în sine că domnia sa este o personalitate.

Se pare însă că domnul Adrian Năstase, departe de a fi o insulă pustie sau un far luminos (izolat) în online-ul românesc, se preocupă în mod activ de starea blogosferei. Motiv pentru care face parte (pentru a doua oară) din juriul concursului Blog de Blog. Concursul, care stă sub semnul umorului şi al tinereţii, are în vedere evaluarea a foarte multe bloguri de toate tipurile şi premierea celor mai bune dintre ele, pe diverse teme sau categorii. Orice posesor de blog poate propune în mod liber unul sau mai multe bloguri, personale sau nu, pentru a fi evaluate, preluând leapşa din acest articol. Le dorim concurenţilor mult succes. Pentru că, având în vedere componenţa juriului, ne permitem să facem o glumă şi să spunem că au nevoie...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011-2013 Matinal