Eroare Blogger: unele butoane JavaScript nu funcţionează

24.02.2011

În ultimele ore o eroare serioasă afectează milioane de persoane care au blog pe platforma Blogger şi care se află în imposibilitatea de a schimba tema (şablonul) blogului.

Blogger este un serviciu gratuit oferit de Google care permite oricărui utilizator de internet să îşi facă blog. Alături de WordPress este cel mai popular serviciu de acest tip. Din păcate nu şi lipsit de erori uneori. Dacă sunteţi unul dintre posesorii de blog pe această platformă şi aţi încercat recent să schimbaţi tema (şablonul) blogului dvs aţi putut constata că vă confruntaţi cu o mică-mare problemă. Despre ce este vorba?

La încărcarea unei teme noi, dacă ea nu conţine implicit toate extensiile (obiectele widget) prezente pe blogul dvs, vi se prezintă un dialog în care aveţi posibilitatea de a importa aceste obiecte în noua temă sau de a le şterge.

Problema este că aceste butoane sunt acum nefuncţionale. Acest lucru împiedică aproape orice tentativă de a face modificări la design-ul blogului, deoarece dialogul nu poate fi şuntat, fapt care a lăsat "cu ochii în soare" persoanele care au lucrat în această perioadă la aspectul blogului.

Eroarea a fost deja raportată pe forumul de suport Google şi recunoscută de tehnicienii Google pe blogul Known Issues, primind calificativul de outstanding. O remediere a ei este aşteptată în cel mai scurt timp.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011-2013 Matinal