Monica Columbeanu divorţează de Irinel

26.02.2011

După cum se zvonea de mult timp, Monica şi Irinel Columbeanu divorţează. Pasul a fost făcut de Monica care, la începutul săptămânii, a depus cererea de divorţ la Judecătoria Buftea. Primul termen din acest proces va avea loc la data de 21 martie.


S-au cunoscut în vara anului 2005. S-au căsătorit după 5 luni. Divorţează după 5 ani. Cel mai mediatizat cuplu mioritic a început să aibă probleme după plecarea Monicăi din România. Mai întâi presa a acuzat-o pe Monica de numeroase escapade romantice. Apoi a venit rândul lui Irinel să fie acuzat de infidelitate. Acum, după circa un an de când cei doi nu mai dorm în acelaşi pat, Monica doreşte divorţul "din culpă comună".


Irinel a declarat că a aflat de divorţ din presă. Monica şi-a exprimat dorinţa de a redeveni domnişoară şi de a-şi reînsuşi numele de Gabor. De asemenea a cerut custodia fiicei lor, Irina, împreună cu o pensie alimentară substanţială. Nu a emis pretenţii legare de un eventual partaj. Irinel a declarat că nu există nici un contract prenupţial între cei doi. Contrar exemplului altor cupluri, cei doi s-au comportat decent în interviurile acordate presei şi nu au făcut nici o declaraţie inflamatorie la adresa celuilalt.

La ora actuală Irina este singura moştenitoare a averii lui Irinel. Mai multe detalii aici.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011-2013 Matinal