O nouă metodă de a sparge maşini

03.03.2011

Când vine vorba despre furturi sau alte îndeletniciri dubioase, românul este foarte inventiv. O nouă metodă de a fura maşini a fost observată în zona oraşului Braşov, metodă care poate să treacă de cele mai sofisticate şi scumpe sisteme de securitate. Despre ce este vorba?


Să presupunem că aveţi o maşină nou-nouţă, dotată cu un sistem de alarmă pe măsură. Tocmai vă întoarceţi de la servici. Parcaţi maşina, activaţi sistemul de alarmă după care intraţi în locuinţă. Însă în apropiere mai este parcată o maşină cu geamuri fumurii. Înăuntrul ei, un individ a activat un dispozitiv care interferează cu telecomanda dvs, sau cu orice altă telecomandă pe o anumită distanţă. Dvs aţi apăsat pe buton şi credeţi că totul este în regulă. Dar maşina este deschisă. După ce aţi intrat în casă, vizitatorul nepoftit poate pur şi simplu să deschidă maşina şi să facă ce doreşte cu ea.

Metoda este inventivă şi teoretic poate să treacă de orice sistem de alarmă, deoarece nu acţionează direct asupra lui ci bruiază semnalul infraroşu trimis spre maşină.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011-2013 Matinal