Un blog de turism

12.07.2013

Dacă vreți să mergeți undeva în excursie, sau în vacanță, ori fie și-n concediu, merită să studiați diversele oferte puse la dispoziție de unele agenții de turism sau voiaj. Dar cât de bune sunt serviciile pe care le oferă și mai ales cum găsiți acele agenții, oferte sau promoții de care aveți cel mai mult nevoie?

Turism

Răspunsul este simplu, consultați blogurile celor pasionați de turism. Un astfel de blog este și Turistul, pe care am plăcerea să vi-l prezint astăzi. Nu știu exact dacă veți găsi oferte pe el, că până acum nu pare, dar cel puțin articole pline de haz, un peisaj seducător al expresiilor și un aspect sau relief plăcut cu siguranță că veți găsi. Chestii interesante, prezentate cu umor, despre călătorii, drumeții, mă rog, blogul e doar la început și a reușit să nu dea rateuri, acum ține și de gusturile personale. Dar dacă nu vă place, nu-l citiți.

E bine să mai apară din când în când astfel de bloguri bine realizate pe platforma Blogger, să dispară mitul conform căruia numai pe WordPress se poate scrie. Nu e adevărat, deși există avantaje, de scris se poate scrie oriunde. Altfel, ar fi ca și cum ai afirma că numai litoralul românesc poate fi vizitat. Sau numai Marea Neagră gustată. Sau numai Everestul escaladat. Și așa mai departe, you get my point.

Turism plăcut, că suntem în plină vară și e cald! :)

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011-2013 Matinal